Maistuva clean energiajuoma

  • 14 Feb, 2022

Maistuva clean energiajuoma antaa energiaa päivään.

Clean energiajuoma on nimensä mukaisesti puhtaampi vaihtoehto niille, jotka haluavat olla paras versio itsestään joka päivä. Se on kehitetty Pohjoisen luonnon voima ja kestävyys mielessä pitäen. Juoman tavoitteena on myös olla markkinoilla puhtain funktionaalinen juoma, joka on valmistettu kaikkein korkealaatuisimmilla ainesosilla. Tämä juoma onkin terveellisempi ja puhtaampi vaihtoehto monille muilla energiajuomille. Tutustu seuraavaksi siihen tarkemmin ja osta se verkkokaupan kautta!

Clean energiajuoma tukee terveellistä elämää

Clean tarjoaa vegaanisia juomavaihtoehtoja, jotka tuotetaan kokonaisuudessaan Pohjolassa. Sen juomat eivät myöskään ole puhtaita vaan sisällöltään vaan myös tuotantoprosessinsa kannalta. Niitä tuottama panimo esimerkiksi on täysin fossiiliton. Itse juoma taas on 100 % vapaa tauriinista, säilöntäaineista, väriaineista ja sokerista. Puhtauden lisäksi tuote tarjoaa myös hyvin herkullisia vaihtoehtoja.

Clean drink on saatavilla esimerkiksi mansikka/kiivi- ja ananas/mango-versiona. Tämä hiilihapotettu juoma sisältää myös muun muassa kofeiinia, joten se on loistava vaihtoehto energiajuomaksi kesken päivän vaikkapa kahvin tilalle. Yhden tölkin kofeiinimäärä vastaa noin kahta kahvikuppia. Juoma sisältää myös 10 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä BCAA:ta, joka taas toimii palauttavana ainesosana lihaksille urheilua harrastaessa. Tosin juoma toimii loistavasti myös vain janojuomana.

Miksi tämä juoma on terveellisempi vaihtoehto?

Monet energiajuomat sisältävät paljon sokeria sekä tauriinia, jotka kofeiinin kanssa käytettynä voivat korostavat toistensa vaikutuksia. Tällöin ne voivat jopa aiheuttaa sydänongelmia muuten terveillä ihmisillä. Clean energiajuoma ei kuitenkaan sisällä lainkaan sokeria eikä tauriinia, joten se on monille ihmisille terveellisempi vaihtoehto kuin muut energiajuomat.